Slider
 

ZEKER GEEN REPETITIES VÓÓR 16-09-2020

Categorie
Repetities
Datum
woensdag 9 september 2020 00:00
 
 

Alle datums

 • woensdag 9 september 2020 00:00

Onze orkesten

 • Cecllia's Symphonic Band

   

  Cecilia's Symphonic Band

  is het vernieuwde harmonieorkest van d’Harmonie Sint-Amands. Het orkest bestaat uit 50 muzikanten. Elke woensdagavond wordt er intensief gerepeteerd om het zeer gevarieerde concertrepertorium onder de knie te krijgen. Zo wordt het orkest klaargestoomd voor toekomstige concerten en optredens.

   

  Meer info Lid worden

Image

Cecilia's Boekenmarkt 2.0 - afgelast wegens Covid-19

Met pijn in het hart informeren wij dat, naast de noodgedwongen afgelaste pinksterboekenmarkt van 31 mei 2020, ook de septemberboekenmarkt van 13 september 2020 op de Kaai in Sint-Amands niet zal kunnen doorgaan, wegens de COVID-19-pandemie.
Na invullen van de COVID Event Scan, de online tool van het COVID Event Risk Model, kleurde het COVID-veiligheidslabel van het event bloedrood, een groot risico aangevend voor verdere verspreiding van het virus.
Omdat we niet kunnen inschatten of er een fundamentele wijziging van de epidemiologische toestanden zal optreden, liefst in positieve en niet in negatieve zin,op het ogenblik waarop het event gepland is, hebben wij in de bestuursvergadering van 9 juli 2020 beslist om ook de boekenmarkt van 13 september 2020 te annuleren. Voor het eerst in 35 jaar geen boekenmarkten in Sint-Amands !
Wij willen de gezondheid van onze standhouders, onze medewerkers en onze bezoekers immers niet in gevaar brengen.
Wij focussen nu, in de hoop dat deze coronacrisis tegen dan voorbij is, met zijn allen op de pinksterboekenmarkt van 23 mei 2021, waarop wij iedereen weer willen verwelkomen.

Voor d'Harmonie is het wegvallen van de inkomsten uit deze boekenmarkten een lelijke streep door de rekening en wij hopen op steun om het iconisch event van de boekenmarkt op de Kaai in Sint-Amands een duurzame toekomst te garanderen in het post-coronatijdperk en de continuïteit niet in gevaar te brengen..

Lid worden

Wens je deel uit te maken van de meest dynamische muziekvereniging uit de streek? Wij zijn voordurend op zoek naar medewerkers en muzikanten.
Interesse!

- PARTNERS -

Contactgegevens

Winkelstraat 13 - 2890 Puurs-Sint-Amands
Youtube d'Harmonie